A Miss Hosting-ról

A megfelelő domain név választás a siker záloga. Ne maradjon le róla!
  • Több mint ezer egyedülálló top domain név regisztrálásában tudunk segítséget nyújtani.
  • A világ minden tájáról vannak ügyfeleink és több mint tíz országban vagyunk jelen.
  • Non stop az Önök rendelkezésére állunk.
  • Elkötelezett munkatársaink a hét minden napján örömmel állnak rendelkezésére.

Ismerje meg kollégáinkat

Miss Hosting (a Miss Group tagjaként) az európai piac új web hoszting szolgáltatója, Stockholm-i székhellyel. Nálunk mindent megtalál a hosztingtól a domain név regisztráción át a különböző CMS eszközökig amikkel felépítheti saját weboldalát. A sokszoros díjnyertes és rendkivül flexibilis cPanel-t használva ügyfeleink igazán könnyen tudják kezelni fiókjukat, új domain nevet regisztrálni, e-mail címeket létrehozni, számláikat karbantartani etc. Nemzetközi cég vagyunk, kliensekkel a világ minden szegletéből.

Miss Hosting - az egyedülálló web hoszting cég

Felszolgáló barát az egyik legfontosabb jellemzőnk. A Miss Hosting márka név ugyan fiatal, de csapatunk hatalmas tapasztalattal rendelkezik web hoszting és domain regisztráció területén. Célunk, hogy segítsünk mindenkit egyszerűen eligazítani az online platformokon, weboldalt építeni majd növekedni és terjeszkedni.

Ügyfélközpontú szemlélet!

Bár ügyfeleink a világ minden tájáról vannak, de fokuszban a Skandináv országok állnak. Mindenkinek tökéletes szolgáltatást igyekszünk nyújtani, a magánszemélyeknek ugyanúgy mint nagyobb cégeknek. Ügyfélszolgálatunk bármikor, bármilyen a Miss Hosting-gal kapcsolatos kérdésre örömmel válaszol.

Copyright © 2017 Misshosting.hu, All Rights Reserved |  Privacy & Policy